Laatste Nieuws

Laat ik mezelf eens voorstellen

De eerste maanden van mijn dienstverband bij Technix zitten er inmiddels op. Een mooi moment om mezelf eens voor te stellen.

Mijn naam is Willem van Hattem, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Oirschot. In mijn vrije tijd sport ik graag (hardlopen en crossfit) en ik ben graag bezig in en om het huis. Na het volgen en afronden van de MBO opleiding Automatiseringselektronica en de HBO opleiding Bedrijfskunde ben ik sinds 2010 actief als adviseur/accountmanager binnen de technische detachering.

De afgelopen zes jaar heb ik me vooral bezig gehouden met het vinden van uitdagende banen voor werkzoekende techneuten voorzien van een MBO/HBO diploma, op zowel elektrotechnisch, mechanisch en mechatronisch vlak. Denk hierbij aan functies als onderhoudsmonteur, planner, logistiek engineer, test engineer, protobouwer,  machinebouwer, verspaner, werkvoorbereider of field service monteur.

Ik vind het belangrijk om te achterhalen wat een werkzoekende motiveert, in welke richting zij een baan zoeken en wil hen daarmee helpen door ze te matchen met de juiste werkgever. Hierbij is het van belang om verder te kijken dan de standaard mogelijkheden die, vanzelfsprekend, passen bij het CV van een werkzoekende. Het is veel belangrijker dat de competenties en interesses die iemand door de jaren heen ontwikkeld maximaal worden benut binnen de volgende baan.

Geef een reactie