Onze specialisaties

Technix is een jonge, ondernemende dienstverlener op het gebied van detachering. Wij specialiseren ons in het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel in Nederland. Technix specialiseert zich in een aantal competenties binnen de techniek, deze zijn als volgt:

Operations

Technix Operations medewerkers specialiseren zich in de Nederlandse maakindustrie en machinebouw. Hier spelen zij een essentiële rol in bestaande productieprocessen door hun hoge mate van flexibiliteit, kennis en kunde. Onze medewerkers zijn middelbaar- en hoogopgeleid en zijn afkomstig uit Nederland en het buitenland.

Onze opdrachtgevers werken met hoogwaardige technieken en technologieën in sectoren zoals  Apparaten- en Machinebouw, Hightech, Automotive, Industriële Automatisering en Energie, Oil & Gas.

Field Service

Technix Field Service medewerkers specialiseren zich in het installeren, onderhouden en testen van installaties wereldwijd. Onze medewerkers kenmerken zich door hun creatieve en praktische probleemoplossende benadering, overtuigende tactvolle communicatie en flexibiliteit. Daarbij zijn zij klantgericht en gewend aan het werken in allerlei soorten van landen en culturen. Onze medewerkers zijn middelbaar- en hoogopgeleid en zijn afkomstig uit Nederland en het buitenland.

Onze opdrachtgevers werken met hoogwaardige technieken en technologieën in sectoren zoals  Apparaten- en Machinebouw, Hightech, Automotive, Industriële Automatisering en Energie, Oil & Gas.

Engineering

Technix Engineering medewerkers specialiseren zich in het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van uitdagende projecten waar werktuigbouwkunde, mechatronica en industriële automatisering essentieel is. Onze medewerkers kenmerken zich door hun passie, creativiteit en vakmanschap. Zij zijn hoog gekwalificeerd en willen een serieuze bijdrage leveren aan de innovatie kracht van de opdrachtgever. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en zijn afkomstig uit Nederland en het buitenland.

Onze opdrachtgevers werken met hoogwaardige technieken en technologieën in sectoren zoals  Apparaten- en Machinebouw, Hightech, Automotive, Industriële Automatisering en Scheepsbouw.