Latest news

Even voorstellen:

Foto Laura Geerts (002)Ik ben Laura Geerts, 27 jaar en ben per 9 september gestart als accountmanager bij Technix.

Hiervoor heb ik ruim twee jaar gewerkt als ‘customer supply chain professional’. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het uitbouwen van strategische supply chain relaties met de grootste klanten in de FMCG sector. Het leukste van deze baan vond ik de relatie met de klant en het verbeteren van de dienstverlening van mijn team. Ik heb dan ook veel geleerd op gebied van relatiemanagement, coördineren van projecten en het schakelen tussen stakeholders.

De afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat het mijn passie is om het beste uit mensen te halen en optimale teams samen te stellen. Om die reden heb ik een masteropleiding afgerond in human resources en veranderingsmanagement. Mijn professionele ambitie is om mijzelf verder te ontwikkelen op gebied van recruitment en accountmanagement. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om samen met mijn nieuwe, leuke collega’s er voor te zorgen dat engineers de juiste stap maken in hun carrière.

 

 

Leave a Reply