Latest news

Even voorstellen:

Even voorstellen:

Mijn naam is Mike Koopmanschap en ik ben vandaag begonnen als Accountmanager bij Technix. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in het prachtige en technische hart van NL, namelijk Eindhoven. In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo voetbal ik en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Na het behalen van mijn bachelor commerciële economie ben ik in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Ik hier bijna 3 jaar ervaring in opgedaan toen ik er achter kwam toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Technix. Het leuke hieraan is dat Technix en ik elkaar al kennen van het moment dat ik afgestudeerd was. Toen waren we nog niet de juiste match. Echter nu 3 jaar later zijn we elkaar wederom tegen gekomen en was die match er wel.

Als accountmanager ga ik op zoek naar nieuwe opdrachtgevers voor Technix. Ook kom ik graag in contact met techneuten uit zowel Nederland als daarbuiten om hem of haar te helpen bij een nieuwe stap in zijn of haar carrière.

Ik heb veel energie en zin om samen met jou, Technix en onze opdrachtgevers er een mooi, leerzaam en succesvol 2020 van te gaan maken.

Leave a Reply