Video impressie – Frencken Mechatronics

7864bdb7-cf61-4ad4-b8a0-b46b6043091b-original

Afgelopen week zijn de opnames gestart voor een video impressie van de hoogwaardige productiefaciliteiten van Frencken Europe B.V. In deze korte film volgen we Jozef van de Ven. Jozef is in 2007 als leerling monteur gestart binnen Frencken Mechatronics (onderdeel van Frencken Europe). Hier heeft hij zich op een mooie manier kunnen ontwikkelen. De video impressie is binnenkort te bewonderen op deze website.

“Mijn eerste uitdaging”

De eerste week als accountmanager bij Technix zit er al weer op. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om mezelf te introduceren, ik ben Maarten Kleve en sinds kort werkzaam bij Technix. In de eerste dagen heb ik kennis gemaakt met een aantal huidige opdrachtgevers, met de werkwijze van Technix en een eerste intakegesprek gevoerd. Naast deze onderdelen ben ik gestart met een Technix Accountmanagement Traineeship die wordt gegeven door Willem. In de opleiding wordt aandacht besteed aan verschillende modules waaronder het recruitmentproces, acquisitieproces en het relatiemanagement. De komende maanden ga ik me ontwikkelen tot volwaardig accountmanager bij Technix.

Bedankt John en Willem voor deze mooie eerste stap in mijn carrière.

Wij zijn trots dat Maarten Kleve ons team per september komt versterken in de functie van Accountmanager. Veel succes Maarten!

2017-07-14-PHOTO-00001854

Technix sollicitatietraining (deel 2): Hoe maak je de beste indruk.

  1. Zet je telefoon uit.

Binnenkomende WhatsApps, sms’jes, push berichten en telefoongesprekken zijn niet meer weg te denken uit het leven van de smartphonebezitter. Volgens onderzoek van het Britse internetbedrijf Tecmark wordt er gemiddeld 221 keer per dag op een telefoon gekeken en ontvangt de gemiddelde gebruiker zo’n 65 berichten per dag. Zet je telefoon daarom tijdens een sollicitatiegesprek niet op de stille modus maar zet hem uit. Zo voorkom je ongewenste trilsignalen/lichtsignalen vanuit je tas of broekzak en houd je de volledige focus op het sollicitatiegesprek. Leg je telefoon (ook al is hij uit) niet op tafel maar stop hem weg.

Technix sollicitatietraining: 5 tips bij het solliciteren

Technix zorgt graag voor dat extra duwtje in de rug. Lees nu welke tips je helpen tijdens het solliciteren.

 

  1. Bereid je goed voor. Solliciteren bestaat voor een groot gedeelte uit voorbereiding. Bekijk de website van het bedrijf waar je op gesprek gaat, zorg dat je goed weet wat de corebusiness is. Zoek vervolgens je contactpersoon op via LinkedIn en zorg dat je alvast een aantal vragen opstelt die je in het gesprek wil stellen aan je gesprekspartner. Maak hier aantekeningen van en neem deze mee naar het gesprek.
  2. De eerste zeven seconden. Onderzoek van de universiteit van New York toont aan dat de eerste zeven seconden zeer cruciaal zijn tijdens een eerste ontmoeting. Tijdens deze eerste seconden krijgt je gesprekspartner namelijk een belangrijke eerste indruk van je. Zorg dus voor een goede (stevig, maar niet te stevige) handdruk en kijk je gesprekspartner aan tijdens deze handdruk. Zorg dat je bij binnenkomst geen tas, laptop of ander gerei in je rechterhand hebt. Deze hand heb je namelijk nodig om een goede eerste indruk te maken.