Laatste Nieuws

“Mijn eerste uitdaging”

De eerste week als accountmanager bij Technix zit er al weer op. Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om mezelf te introduceren, ik ben Maarten Kleve en sinds kort werkzaam bij Technix. In de eerste dagen heb ik kennis gemaakt met een aantal huidige opdrachtgevers, met de werkwijze van Technix en een eerste intakegesprek gevoerd. Naast deze onderdelen ben ik gestart met een Technix Accountmanagement Traineeship die wordt gegeven door Willem. In de opleiding wordt aandacht besteed aan verschillende modules waaronder het recruitmentproces, acquisitieproces en het relatiemanagement. De komende maanden ga ik me ontwikkelen tot volwaardig accountmanager bij Technix.

Bedankt John en Willem voor deze mooie eerste stap in mijn carrière.

Geef een reactie