Even voorstellen:

Ik ben Stephan Smulders, 23 jaar en kom uit Eindhoven. Per 3 juni ben ik gestart als accountmanager bij Technix. Ik start in het traineeship waarin ik in een half jaar tijd alles leer op het gebied van accountmanagement. Ik heb de hbo-opleiding bedrijfskunde MER gevolgd en ik heb het afgelopen half jaar op projectbasis gewerkt voor een IT detacheerder waarbij ik ondersteunend werk heb geleverd bij het opzetten van een nieuwe bv. Onder de ondersteunende werkzaamheden vallen onder andere het schrijven van een marketin0LU6DM6CHg- en recruitmentplan en een opzet maken voor het campus recruitment netwerk.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan gezelligheid en sporten. Ik hou van een feestje op z’n tijd, en combineer het nuttige met het aangename bij mijn voetbalvereniging vv Acht, waarin ik in een vriendenteam voetbal waar de derde helft een belangrijk onderdeel is. Uiteraard ben ik als Eindhovenaar fan van PSV, en kijk ik graag naar voetbal. Een andere sport die ik beoefen is hardlopen, waarbij ik zo nu en dan meedoe aan een halve marathon.

Ik verwacht mezelf bij Technix te ontwikkelen tot succesvol accountmanager, met behulp van mijn collega’s, want successen behaal je nooit alleen!

Technix sollicitatietraining (deel 2): Hoe maak je de beste indruk.

  1. Zet je telefoon uit.

Binnenkomende WhatsApps, sms’jes, push berichten en telefoongesprekken zijn niet meer weg te denken uit het leven van de smartphonebezitter. Volgens onderzoek van het Britse internetbedrijf Tecmark wordt er gemiddeld 221 keer per dag op een telefoon gekeken en ontvangt de gemiddelde gebruiker zo’n 65 berichten per dag. Zet je telefoon daarom tijdens een sollicitatiegesprek niet op de stille modus maar zet hem uit. Zo voorkom je ongewenste trilsignalen/lichtsignalen vanuit je tas of broekzak en houd je de volledige focus op het sollicitatiegesprek. Leg je telefoon (ook al is hij uit) niet op tafel maar stop hem weg.

Maak nu kennis met de positie van monteur/tester bij onze klant Frencken Mechatronics in Eindhoven

Bekijk hier de video impressie van de hoogwaardige productiefaciliteiten van onze klant Frencken Europe B.V. In deze korte film volgen we Jozef van de Ven. Jozef is in 2007 als leerling monteur gestart binnen Frencken Mechatronics. Hier heeft hij zich op een mooie manier kunnen ontwikkelen. Wil jij in de voetsporen treden van Jozef en durf jij de uitdaging aan om te werken aan de meest geavanceerde medische en analytische technologie? Bekijk dan hier de vacature en reageer direct.

Technix sollicitatietraining: 5 tips bij het solliciteren

Technix zorgt graag voor dat extra duwtje in de rug. Lees nu welke tips je helpen tijdens het solliciteren.

 

  1. Bereid je goed voor. Solliciteren bestaat voor een groot gedeelte uit voorbereiding. Bekijk de website van het bedrijf waar je op gesprek gaat, zorg dat je goed weet wat de corebusiness is. Zoek vervolgens je contactpersoon op via LinkedIn en zorg dat je alvast een aantal vragen opstelt die je in het gesprek wil stellen aan je gesprekspartner. Maak hier aantekeningen van en neem deze mee naar het gesprek.
  2. De eerste zeven seconden. Onderzoek van de universiteit van New York toont aan dat de eerste zeven seconden zeer cruciaal zijn tijdens een eerste ontmoeting. Tijdens deze eerste seconden krijgt je gesprekspartner namelijk een belangrijke eerste indruk van je. Zorg dus voor een goede (stevig, maar niet te stevige) handdruk en kijk je gesprekspartner aan tijdens deze handdruk. Zorg dat je bij binnenkomst geen tas, laptop of ander gerei in je rechterhand hebt. Deze hand heb je namelijk nodig om een goede eerste indruk te maken.