The world
is at your feet

The world
is at your feet

Business (Unit) Manager

Als Business (Unit) Manager krijg je de kans op je eigen Business Unit op te starten binnen Technix. Vanaf de start krijg je de volledige verantwoordelijkheid om je eigen focusgebied te laten groeien.

Educational level:

Bachelor of Master

Field of study:

Commercieel / Technisch

Experience:

3+ years

Other requirements:

 • Kennis of affiniteit met techniek is een pré
 • Ervaring met het aansturen van mensen is een pré
 • Nieuwe contacten leggen met mensen is voor jou vanzelfsprekend
 • Telefonisch contacten leggen is voor jou geen probleem
 • Je bent ambitieus en je wilt graag investeren in jezelf

Employment type:

Vaste aanstelling

Hours per week:

40

Start date:

ASAP

Location:

Eindhoven

Salary indication:

€ 3.000,- / € 5.000,- bruto per maand

Business Manager

Als Business (Unit) Manager krijg je de kans op je eigen Business Unit op te starten binnen Technix. Vanaf de start krijg je de volledige verantwoordelijkheid om je eigen focusgebied te laten groeien. Je doel is om deze business unit verder te ontwikkelen tot een onafhankelijke entiteit met de volledige ondersteuning vanuit de Technix groep. Om deze groei te bereiken vind je en bemiddel je met hoogwaardige, (internationale) engineers én/of monteurs binnen één van onze focusgroepen. Je wordt hierin ondersteund door recruiters. Je verbind hen vervolgens met het juiste bedrijf in Nederland.

Je gaat op zoek naar de intrinsieke motivatie van de kandidaat en zoekt uit wat zijn ambities zijn. Vervolgens help je hen om hun droom waar te maken. Je spreekt dagelijks met kandidaten en reist (incidenteel) ook naar het buitenland om (grotere groepen) kandidaten live te spreken in het land van herkomst. Hierna verbind je deze kandidaten met het beste passende bedrijf in Nederland. Dit kan een huidige klant van Technix zijn of een nieuw te werven opdrachtgever. Een ander belangrijk onderdeel van de baan is het opzetten en ontwikkelen van zakelijke relatie met opdrachtgevers die op zoek zijn naar technisch talent. Je uiteindelijke doel is om een zelfstandige klantportfolio op te zetten. Indien je succesvol bent ben je klaar voor de volgende stap: Het aannemen voor nieuwe recruiters en accountmanagers voor jouw team!

Over Technix

Bij Technix zijn we ervan overtuigd dat toegewijde engineers het verschil maken. Daarom verbinden wij juist deze engineers met innovatieve opdrachtgevers die hetzelfde geloven.  Onze focus is gericht op techniek, onze aanpak is 100% mensgericht. We luisteren, communiceren transparant, blijven realistisch en bouwen aan vertrouwen. Dit allen om ervoor te zorgen dat de carrière van onze kandidaten exact op maat is gemaakt.

Het ontdekken van talent is wat we het beste kunnen. Ons toegewijde team combineert jarenlange ervaring in internationaal recruitment met een unieke menselijke aanpak om snel de best gekwalificeerde engineers te vinden voor ons klanten in de high tech, packaging, mechanical engineering, internal logistics and handling, en voedselverwerkende industrie. Dus ben je ambitieus, beschik je over de juiste mindset en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is Technix de plek voor jou.

Wat wij bieden

 • Een leuk team met doelgerichte collega’s
 • De juiste begeleiding door een team van ervaren business (Unit) managers
 • Een uitstekend salaris
 • Een competitief bonussysteem
 • Je participeert in professionele recruitment en communicatie trainingen
 • Een persoonlijke profiel analyse om inzicht te krijgen in jouw sterktes
 • De mogelijkheid om internationaal te reizen op kosten van de zaak
 • Een goed pensioen plan en aanvullende verzekeringen
 • Een leaseauto met Europese tankpas, laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Ondersteuning als je het nodig hebt en het vieren van successen in een professionele omgeving.

Get in touch

✓ Valid
select file (max 3mb)...
select file (max 3mb)...

YOUR GO-TO EXPERT:

John Bentink
John BentinkManaging Director

What people think about us

commercial job openings